Norsk Engelsk Fransk
20180625_145606_50_pro.jpg

KURSVirksomhet

Kieffer AS lanserte i 2014 et nytt kurs med tittelen: Design- og produktutvikling i innovative miljøer. På kurset lærer deltagerne å jobbe fram nye produkter og tjenester på en mer effektiv måte.

Produktutvikling er en prosess der veien ofte blir til mens man går, og der det gjerne finnes mange veier til målet. Særlig i små og raskt voksende bedrifter kan utviklingsprosessen bli uoversiktlig og lite strukturert. Konsekvensen er ineffektiv produktutvikling, mye prøving og feiling og en kronglete og unødvendig lang vei ut til markedet.

Bedre oversikt og kortere vei til markedet
På kurset får deltakerne både inspirasjon og et godt generisk verktøy som kan brukes i utviklingen av fysiske produkter og nye tjenester. Kurset leder deg gjennom en velprøvd utviklingsprosess, med teoretisk innhold hentet fra blant annet Blue Ocean Strategy, Service Design Thinking, Five Disciplines of Innovation og forretningsmodellteori. Erfaringsutveksling vil også være et viktig moment i kurset.

Nye tilnærminger til innovasjon
''Daglig leder i Kieffer AS, Jimmy Kieffer, forteller at det har skjedd mye på innovasjonsfronten de siste ti årene. Han anbefaler derfor spesielt ingeniører og ledere som har drevet med produktutvikling en stund, å være med. Kontinuerlig læring er gull verdt, forklarer han, og klarer man å forbedre selve innovasjonsprosessen, kan det være helt avgjørende for den enkelte bedriftens konkurranseevne.''

Målgruppe
Kurset er laget for gründere, ingeniører og prosjekt- eller produksjonsledere som ønsker bedre oversikt over utviklingsprosjektene sine og, ikke minst, en kortere vei til markedet.

Omfang
Kurset går normalt over 2 dager og arrangeres en rekke steder i Møre & Romsdal. Lokalt på Søre Sunnmøre vurderes også 6 korte ettermiddager i workshop-form, for de lokale bedriftene.

Kieffer AS

Fløvegen 807
N-6065 Ulsteinvik, Norway
Tel. : + 47 703 307 71